Boven de €30 gratis verzonden         Altijd veilig betalen            Snelle levering           Verkooppartner Bol.com                                       
0
Winkelwagen
€ 0,00

iPhoneladerkopen.nl Review

Wij doen er alles aan om onze service en gebruiksvriendelijkheid zo hoog mogelijk te houden. Wij proberen uit privacy redenen e-mail adressen en achternamen privé te houden en niet te tonen op de review pagina. Hartelijk dank voor uw review.

Allen - 06/01/2017 om 09:57

Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen. Ook geen reactie op mijn mailen.

E - 06/01/2017 om 09:56

Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen. Ook geen reactie op mijn mailen.

Allen - 06/01/2017 om 09:55

Een week geleden heb ik een kabel besteld. Ik heb het nog steeds niet ontvangen. Ik heb berichten geschreven maar geen enkele reactie daarop ontvangen.

Daniel Los - 26/09/2016 om 22:46

Prima oplader, geen compabiliteitsfouten gehad tot nu toe. Wordt niet snel warm, en bezorging was snel. Goede prijs/kwaliteit verhouding

Mark - 23/09/2016 om 12:07

Prima kabel, snelle levering

Jan Willem - 17/08/2016 om 08:27

Snelle levering, makkelijk te bestellen en te zoeken in web-site.

Ramon - 11/08/2016 om 12:55

Prima kabeltje

Ramon - 05/08/2016 om 13:36

Prima kabeltje

Howeida - 30/07/2016 om 17:39

Het manier met klanten om te gaan erg slecht,na vele mail krijg ik pas een reactie
Het behandeling van problemen duurt meer dan normal en erg vervelend
Niet op tijd geinformeerd over je besteling of klachten of probleem
Ik ben als klant zeer ontevreden over en ik niemand aanrden om van u te bestellen.

D. de Boer - 01/07/2016 om 23:35

Onlangs heb ik 1+3 lightning kabels voor Iphone gekocht.
van de 4 kabels is er 1 kapot en werken er 2 niet meer.

willem Hegeman - 15/06/2016 om 18:44

Alles conform afspraak, keurig op tijd, product voldoet uitstekend!

Alex Jansen - 12/05/2016 om 19:40

Er valt eigenlijk weinig te vertellen. Website is duidelijk, je besteld, betaald en binnen twee dagen lag de kabel die ik had besteld in de bus. netjes.
Kleine kanttekening, met Ideal betalen bleef mijn zakelijke rekening maar steeds terugkomen terwijl ik niet mer deze rekening wilde betalen maar met mijn prive rekening.

M.A.A. van der Voort - 05/04/2016 om 11:34

De levering was conform bestelde een dag later in huis.

LdG - 04/04/2016 om 16:53

Goede snelle levering, helaas in zwart geleverd terwijl ik deze in wit besteld heb.

Reyer - 20/03/2016 om 07:53

Bestelling niet goed. Iphone geeft aan dat hij het accessoire niet herkend en werkt derhalve niet. Vreemd gezien de kabel en de adapter speciaal voor iphone 6 verkocht worden.

Reyer - 19/03/2016 om 22:57

Bestelling niet goed. Iphone geeft aan dat hij het accessoire niet herkend en werkt derhalve niet. Vreemd gezien de kabel en de adapter speciaal voor iphone 6 verkocht worden.

Widjai - 08/03/2016 om 18:17

In het weekend een e-mail gestuurd en maandag netjes een antwoord ontvangen.
Ik heb meteen een bestelling geplaatst en de volgende dag alles netjes afgeleverd. Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling.

Sayyed - 29/02/2016 om 20:09

Ik had een originele iphone oplader besteld maar wat jullie hebben opgestuurd is niet de originele apple oplader! Ik ben heel erg teleurgesteld en zal nooit meer iets via deze site bestellen!

 alawi@live.nl   
M. - 29/02/2016 om 20:05

Sayyed

WM - 27/02/2016 om 20:33

30 cm lightning USB kabel. Ideale lengte tussen IPad mini en controller van mijn Inspire 1 !

 
Pagina 1 van 15


| Meer

Over ons

iPhoneladerkopen.nl is dé webwinkel op het gebied van iPhone opladers, iPhone USB kabels, iPhone autoladers en accessoires. Alle producten worden uitvoerig getest en zijn van zeer hoge kwaliteit. Ook al onze laders zijn voorzien van een CE keurmerk om uw veiligheid te garanderen. Bestel vandaag voor 17:00 en u heeft het product morgen in huis!

Contact:

De huchtstraat 25, 1327EB Almere
KVK: 54994128
BTW: NL851521058B01

iPhoneladerkopen.nl is onderdeel van Webwinkel-deals.  

Inschrijven voor de nieuwsbrief




Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

© Webwinkel-deals 2012-2015